Livestream FC Twente – RKC

Op 13 mei treft FC Twente in Enschede RKC Waalwijk. In de eerste wedstrijd werd het in Waalwijk 1-1. FC Twente kan in de return niet  beschikken over Mihaylov en John. Dit meldt TC Tubania. Bij FC Twente komen Nickey Kuiper en Wesley Verhoek terug bij de selectie. De laatste zat een schorsing uit van één wedstrijd. FC Twente kon in de eerdere wedstrijd niet overtuigen en wist niet uit de negatieve spiraal te komen. FC Twente begon redelijk aan de eerste wedstrijd maar gaf uiteindelijk een verdiende voorsprong slordig weg. Daarna was RKC overduidelijk de sterkere partij en kreeg de beste kansen. FC Twente heeft voor de wedstrijd tegen RKC toch nog een goede uitgangspositie met 1-1.

Livestream FC Twente – RCK

Het zal een spannend duel worden tussen FC Twente – RKC daarom is dit duel via onze livestream te volgen.

Link #1: Livestream FC Twente – RKC Waalwijk.

RKC zorgt in deze wedstrijd voor een verassing en weet met 0-1 te winnen van een zwak FC Twente. In de finale treft RKC de winnaar van Vitesse – NEC. De finale gaat tussen RKC – Vitesse. Volg de wedstrijd RKC – Vitesse via de livestream.

Nieuw in Nederland, voetbalbookmaker ComeOn! Daarom biedt ComeOn nu een bonus van € 100,-  aan voor nieuwe klanten. Direct wedden op FC Twente – RKC en pak die € 100,- bonus.