Livestream Nederland – Noord Ierland

Op zaterdag 02 juni zwaaien we het Nederlands elftal uit in de wedstrijd tegen Noord-Ierland. Het was voor het Nederlandse elftal een moeizame voorbereiding met 2 maal een verlies tegen Bayern Munchen en Bulgarije. Éénmaal werd er gewonnen van Slowakije met 2-0 door een eigen doelpunt en R. van der Vaart. Nederland zal er alles aan doen om met een goed gevoel naar het EK te gaan en tegen Noord-Ierland te willen winnen. Het blijft de vraag of Nederland klaar is voor het EK maar de oranjefans blijven hopen op de EK titel deze zomer.

Noord-Ierland is in ieder geval een tegenstander waar Nederland tegen kan voetballen. Dit in tegenstelling tot de 2 eerdere ontmoetingen tegen Bulgarije en Slowakije. Noord-Ierland heeft zich niet geplaatst voor het EK en dit zal voor de spelers de laatste wedstrijd zijn voor de vakantie. Hier kan Nederland van profiteren door snel combinatievoetbal te spelen.

De laatste winstpartij van Noord-Ierland dateert van 9 juni 2011 tegen Estland. De wedstrijd werd door Noord-Ierland gewonnen met duidelijke cijfers 4-1. Een maand later verloor hetzelfde Noord-Ierland met 1-2 thuis van Estland. Een wisselvallige ploeg is Noord-Ierland zeker maar dat valt ook te zeggen van ons eigen Nederland.

Livestream Nederland – Noord Ierland

De wedstrijd Nederland – Noord Ierland is via onze livestream live te volgen. Weet Nederland in de uitzwaai wedstrijd te winnen tegen Noord-Ierland? Zie het allemaal in onze livestream.

Livestream Nederland – Noord Ierland

Ps. Je eigen EK Poule gratis opzetten? Start direct, 100% gratis en mede-mogelijk gemaakt door Livestream Voetbal.