Livestream VVV Venlo – Cambuur

Livestream VVV Venlo – Cambuur

Livestream VVV Venlo - Cambuur

Link naar Livestream VVV Venlo – Cambuur

Op 13 mei om 16:30 treffen VVV Venlo & SC Cambuur elkaar voor de tweede wedstrijd. In het eerdere duel tussen VVV Venlo en Cambuur werd het 0-0, wel raakte beide ploegen meerdere malen het metaal maar waren beiden bang om te verliezen in Leeuwarden. Hierdoor kan de wedstrijd in Venlo veel spektakel opleveren, mits het bijvoorbeeld lang 0-0 blijft of Cambuur snel een goal maakt. Leon Hese gaf in de Leeuwarder Courant aan dat hij hoop put uit de statistieken, opmerkelijk is namelijk dat Cambuur 4 maal in het verleden speelde tegen VVV en ze alle 4 winnend afsloot.

Statistieken Cambuur – VVV Venlo 10 mei

Cambuur  – VVV Venlo 0-0

Kaarten

S. Berghuis 42′ Gele kaart

Opstelling

M. Bizot
D. Gentenaar
J. Vosselman
I. Vorstermans
L. Hese 77′ A. Öztürk
J. Leiwakabessy
R. van Boxel
M. Yoshida
W. Droste
M. Timisela 80′ N. Fleuren
E. Bakker
D. Holla
M. El Makrini
M. Meeuwis
O. Turk
Q. Kruijsen 56′ B. Maguire
B. Schepers 74′ M. de Vries
S. Berghuis
C. Dissels
U. Nwofor 56′ M. Uchebo
M. Barto88′ M. van der Heide
Y. Wildschut

Livestream VVV Venlo – Cambuur

Het zal een spannend duel worden tussen VVV Venlo en Cambuur. Eerlijk gezegd geloof ik in de kansen van Cambuur om in Venlo de volgende ronde te bereiken. De livestream is beschikbaar middels de onderstaande link(en). De pagina wordt geupdate zodra er nieuwe livestreams beschikbaar zijn.

Link #1: Livestream VVV – Cambuur

Nieuw in Nederland, voetbalbookmaker ComeOn! Daarom biedt ComeOn nu een bonus van € 100,-  aan voor nieuwe klanten. Direct wedden op VVV Venlo – Cambuur en pak die € 100,- bonus.